KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
2012 yılının ikinci LLL Kursları 17 Kasım Cumartesi günü İstanbul Raddison Blu Otel Kongre Merkezi'nde yapıldı. Sabah bölümünde 3 ve öğleden sonra 3 olmak üzere toplam 6 konu işlendi. Program şu şekilde idi:

İstanbul'da yapılan daha önceki etkinliklerle karşılaştırıldığında, ilginin ve katılımın çok yüksek olduğu kurslara önceden kayıt yaptıran ve katılanların konulara göre dağılımı şöyle idi;
T9
Kayıt yaptıran 54
  Katılan 37
T8 Kayıt yaptıran 72
  Katılan 61
T3 Kayıt yaptıran 52
  Katılan 43
T17 Kayıt yaptıran 53
  Katılan 41
T18 Kayıt yaptıran 60
  Katılan 54
T10 Kayıt yaptıran 53
  Katılan 31





Katılımcılar her konuyu sonuna kadar dikkatle takip ettiler. Özellikle olgu tartışmaları ve soru - cevap bölümleri son derece interaktif geçti.



Her konunun sonunda, sınav kağıdını ve değerlendirme formunu doldurarak teslim edenlere katılım belgeleri verildi. 24 doğru ve üzerinde yapanların ESPEN'deki hesaplarına (ESPEN-LLL sayfasında hesap oluşturarak, elektronik posta ve kullanıcı adlarını doğru olarak yazdılarsa) kredi puanları işlenecek.
 

Nütrisyon endüstrisi her zaman olduğu gibi yine standları ve güleryüzlü çalışanları ile fuayede idi. Bir taraftan ürünlerini tanıtırken, diğer yandan katılımcılarla daha rahat sohbet imkanı da buldular. Kurslara verdikleri destek nedeniyle Türk Nütrisyon Endüstrisi'ne teşekkürlerimizi sunarız.
 
   

   
 
Kurslarda toplam 17 öğretim üyesi görev aldı. KEPAN Derneği Yönetim Kurulu olarak katkı veren tüm hocalara şükranlarımızı sunarız.

     
 




Haber Arşivi