KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
2012 yılının ilk LLL Kursları 7 Nisan Cumartesi günü Ankara'da Hilton Otel Kongre Merkezi'nde yapıldı. Sabah bölümünde 3 ve öğleden sonra 3 olmak üzere toplam 6 konu işlendi. Bilimsel program şu şekilde idi:
Kurslara önceden kayıt yaptıran ve katılanların konulara göre dağılımı şöyle idi;
T 9      Kayıt yaptıran : 51
           Katılan : 45
T 12    Kayıt yaptıran : 49
           Katılan : 42
T 3      Kayıt yaptıran : 54
           Katılan : 47
T 17    Kayıt yaptıran : 57
           Katılan : 53
T 36    Kayıt yaptıran : 55
           Katılan : 43
T 10    Kayıt yaptıran : 43
           Katılan : 37
 



Katılımcılar her konuyu sonuna kadar dikkatle takip ettiler. Özellikle olgu tartışmaları ve soru - cevap bölümleri son derece interaktif geçti.



Her konunun sonunda değerlendirme formunu doldurarak teslim edenlere katılım belgeleri verildi. 24 doğru ve üzerinde yapanların ESPEN'deki hesaplarına (daha önce açtılarsa) kredi puanları işlenecek.


Katılımcılar ve anlatan hocalar öğle yemeğini hep birlikte restoranda aldılar. Önceki kurslara göre farklı olan bu uygulama, hem yemeklerin lezzeti, hem zamanında servis edilmesi ve hem de oturma düzeninde olması nedeniyle beğeniyle karşılandı. 


Nütrisyon endüstrisi her zaman olduğu gibi yine standları ve güleryüzlü çalışanları ile fuayede idi. Bir taraftan ürünlerini tanıtırken, diğer yandan katılımcılarla daha rahat sohbet imkanı da buldular. 


Kurslardan haberi olan Milliyet gazetesinin Ankara muhabirleri röportaj için geldiler ve aslında genel olarak malnütrisyon farkındalığını konu olan söyleşi hem ertesi günkü Milliyet gazetesinin Türkiye baskısında, hem de internet gazetesinde yer aldı. Haberin tamamını http://www.kepan.org.tr/icerik.php?id=162 adresinde okuyabilirsiniz.
Kurslarda 22 öğretim üyesi görev aldı. KEPAN Derneği Yönetim Kurulu olarak katkı veren tüm hocalara şükranlarımızı sunarız.
   


    


    


    


    


    


   


Haber Arşivi