KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
Derneğimizin bu dönemde başlattığı bilimsel etkinliklerden "Nütrisyon Okulu" serisinin üçüncüsü, Türk Nöroloji Derneği'nin katkılarıyla 2 - 4 Mart 2012 tarihlerinde Antalya, Ramada Plaza Otel'de yapıldı. Nöroloji alanına yönelik olarak düzenlenen etkinliğe 42 kişi katıldı. Nörolojii kliniklerinde çalışan öğretim üyesi, uzman ve asistanlardan oluşan 40 katılımcının yanı sıra, 1 aile hekimi ve 1 hemşirenin tamamını izlediği program Cuma günü saat 17.00'de başladı ve Pazar günü 12.00'de tamamlandı.
 




Katılımcıların başında sonuna kadar büyük bir dikkatle izlediği oturumlarda bir taraftan "nütrisyon desteğinin temel konuları" işlenirken, aynı zamanda alana yönelik spesifik konular üzerinde de konuşuldu. Özellikle olgu tartışmalarında katılımcıların görüşleri ve soruları ile katıldığı interaktif ortam ilk iki günde didaktik işlenen konuların pekişmesini sağladı.
 


KEPAN Derneği Yönetim Kurulu olarak etkinliğin tamamını karşılıksız olarak destekleyen ABBOTT firmasına teşekkür ederiz. Bilimsel programa ve organizasyona destek veren Türk Nöroloji Derneği'ne, Dr. Mehmet Akif Topçuoğlu'na ve çok değerli bilimsel katkılarından dolayı tüm konuşmacı hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.

        
 
        
 
        
 
        

        

        
 

Haber Arşivi