KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
"KEPAN Cerrahlarla Buluşuyor" etkinliklerinin ilki 10 Şubat 2012 Cuma günü Ankara Rixos Otel'de yapıldı. 30'u Ankara'dan, 11'i diğer illerden olmak üzere toplam 41 cerrahın katılımı ile gerçekleşen toplantıda "Perioperatif Dönemde Beslenme" teması işlendi.



Dernek Başkanımız Haldun Gündoğdu'nun yönettiği toplantıda panel masasında Osman Abbasoğlu (Hacettepe), Mutlu Doğanay (Numune), Gökhan Yağcı (GATA) ve Kemal Yandakçı (Lokman Hekim) vardı.



Dr. Gündoğdu açılış konuşmasında KEPAN Derneğinin yaptığı ve planladığı etkinliklerden sözetti. Sonrasında bilimsel toplantıya geçildi. Dr. Gündoğdu'nun perioperatif dönemde beslenme ile ilgili olarak hazırladığı soruları katılımcılar key padler ile yanıtladılar. Her soruda hem panelistler görüşlerini literatür eşliğinde söylediler, hem de salondan görüş bildirenler oldu.



Yaklaşık 2 saat süren toplantı interaktif olarak son derece zevkli ve bilimsel düzeyi yüksek tartışmalarla tamamlandı. Daha sonra hep birlikte keyifli sohbetlerin yapıldığı akşam yameğine geçildi.



Toplantıyı karşılıksız, koşulsuz destekleyen Eczacıbaşı-Baxter firmasına teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Arşivi