KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ

Derneğimizin bu dönemde başlattığı bilimsel etkinliklerden "Nütrisyon Okulu" serisinin ikincisi, 6 - 8 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya, Baia Otel'de yapıldı. Geriatri alanına yönelik olarak düzenlenen etkinliğe 30 kişi katıldı. Geriatri alanında çalışan öğretim üyesi, uzman ve asistanlardan oluşan 22 katılımcının yanı sıra, 5 iç hastalıkları uzmanı, 1 diyetisyen, 1 hemşire ve 1 evde bakım hekiminin tamamını izlediği program Cuma günü saat 17.00'de başladı ve Pazar günü 12.00'de tamamlandı.


Bilimsel Program:


Katılımcıların başında sonuna kadar büyük bir dikkatle izlediği oturumlarda bir taraftan "nütrisyon desteğinin temel konuları" işlenirken, aynı zamanda alana yönelik spesifik konular üzerinde de konuşuldu. Özellikle olgu tartışmalarında herkesin görüşleri ve soruları ile katıldığı interaktif ortam ilk iki günde didaktik işlenen konuların pekişmesini sağladı.

Eğitim öncesi ve sonrasın yapılan "kendi kendini değerlendirme" etkinliğinin yorumu, katılımcıların başlangıçtaki %72 başarı oranını, sonunda ortalama %91'e yükselttiklerini gösterdi.
8 Ocak Pazar günü öğle saatlerinde hem katılımcılar hem de hedefine ulaşan bir etkinliği gerçekleştiren KEPAN Yönetim Kurulu mutlu olarak ayrıldı.



KEPAN Derneği Yönetim Kurulu olarak etkinliğin tamamını karşılıksız olarak destekleyen NESTLE firmasına teşekkürlerimizi ve çok değerli bilimsel katkılarından dolayı tüm hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.
















Haber Arşivi