KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
2011 yılının 2. LLL Kursları 26 Kasım Cumartesi günü İzmir, Kaya Kongre Merkezinde yapılacaktır. Sabah 3 ve öğleden sonra 3 olmak üzere toplam 6 konu işlenecektir.



ESPEN LLL programının amacı:
Doktorların ve diğer sağlık çalışanlarının (diyetisyen, eczacı, hemşire vb) internetten on-line ve karşılıklı kurslar yoluyla eğitim alarak, puan toplamasını ve sonunda Klinik Nütrisyon alanında ESPEN diploması kazanmasını hedefleyen bir programdır. Toplam 120 modülden oluşan bir eğitim aktivitesidir ve bu modüllerin 90 tanesi şu anda ESPEN-LLL web sayfasında on-line olarak hazırdır. Bu sayfada bir modülü tamamlamak için, içeriği okumak, klinik olguyu ve "self assessment" değerlendirmeyi ve "grading quiz"i yapmak gerekir. Bütün bunlardan sonra canlı kursa katılma şansı elde edilir.
KEPAN'ın ESPEN ile yaptığı anlaşma sonucu 3 senedir kurslar Türkçe olarak da yapılabilmektedir.
Her konuda on-line eğitimden 3-5 ve canlı kursdan da 3 puan kazanma olanağı vardır. 120 puana ulaşıldığında ESPEN Diploması almaya hak kazanılır.

Kursa katılacaklar için kılavuz:
- www.lllnutrition.com adresine giderek kayıt yaptırın.
- Bu kayıt sırasında tanımlayacağınız "username" ve "mail adresini" değiştirmeyin. Sizinle ilgili tüm puanlar bu şekilde hesabınıza kaydedilecektir (Daha önce kayıt yaptırmış olanlar aynı mail adresi ve kullanıcı adını girebilirler).
- Katılacağınız Türkçe canlı kurs puanlarının hesabınıza kaydedilmesi için, kursa katılmadan önce yukarıdaki web adresinden "login" olarak, katılacağınız konunun web uygulamasını tamamlamanız gerekmektedir.
- Kurs sırasında dolaştırılacak kayıt listesine bilgilerinizi (e-posta, kullanıcı adı, meslek vb) doğru olarak ve eksiksiz girmeniz, kurs değerlendirme formunu doldurarak teslim etmeniz gerekmektedir.

Genel Bilgiler:

  • Kursa katılabilmek için önceden kayıt yaptırmak gerekmektedir. Her bir kursa 50 kişiden fazla alınmayacaktır.
  • Her bir konu için kayıt ücreti 180 TL.dir (Yazılı dökümanlar, öğle yemeği, çay, kahve ikramları dahil).
  • Her türlü bilgi için organizasyon sekreteryasından Harun Çakır ile irtibata geçebilirsiniz (haruncakir@plazatur.com - 0 224 23458558)
  • Banka Hesap Bilgileri: Garanti Bankası, Bursa Uzunçarşı Şubesi. Şube Kodu: 163. Hesap No: 6299102. İBAN No: TR65 0006 2000 1630 0009 0952 02.
Kurslar Programı:

Haber Arşivi