KLİNİK ENTERAL PARENTERAL NÜTRİSYON DERNEĞİ
Sayın Üyelerimiz,

KEPAN, üyeliği Web sitesi üyeliği ve Dernek üyeliği olarak iki şekilde olmaktadır. Web sitesi üyeliği, “Dernek Üyeliği” olduğu anlamını taşımamaktadır. Dernek üyeliği için Web sitemizde bulunan  https://www.kepan.org.tr/kayit.php adresinden yapılmakta olup, gösterilen iki referans üyenin onayından sonra, yönetim kurulu kararı ile üyeliği onaylanmaktadır.

Web sitemizde https://www.kepan.org.tr/uye_arama.php?uye&tab=0 adresinden üye aramada, görülen isimler, hem site  hem de dernek üyesidir. Burada görülen isimlerin hepsi dernek üyesi olduğu anlamını taşımamaktadır.

2018 yılından itibaren, Dernekler Kanununa göre eski üyelerin ve yeni üyelik başvurusu olup, yönetim kurulu kararı ile üyeliği kabul edilenlerin bu sistemde görülmesi gerekmektedir.  DERBİS sistemine girilebilmesi için, eski üyelerin TC kimlik numaraları, evlilik sonrası soy isim değişiklikleri, adres bilgileri gerekmektedir. Bu bilgilerden eksik olanların DERBİS’e girişleri yapılamamaktadır. Bu bilgileri eksik olan, ulaşılamayan eski üyelerimizin bu nedenle DERBİS’e girişleri yapılamamıştır. Üyelik bilgileri aynı zamanda E-Devlet sisteminden de görülüp teyit edilebilmektedir.

E-Devlet sisteminde, KEPAN üyeliklerini göremeyenler için, 03.Nisan.2023 tarihinde Web sitemizden yapılan duyuruya ve üyelerimize gönderilen mailinge göre, bununla ilgili eksikliklerin 15 Nisan 2023 tarihine kadar info@kepan.org.tr adresine gönderilmesi istenmişti. 15 Nisan 2023 tarihine kadar gelen bilgiler ışığında, 07 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçim için, hazirun listeleri oluşturulacaktır. Bu dönemde  (17 Mart 2023- 07 Mayıs 2023 tarihleri arasında) yeni üyelik başvurusu olsa bile bu üyelerin kabul işlemleri yapılamayacağı için 07 Mayıs 2023 tarihli seçimde oy kullanmaları mümkün olamayacaktır.

07 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim sırasında ki Hazirun listesi, seçimde oy kullanacak üyelerin listesi olup, listede adı olmayanlar oy kullanamayacaktır. Bu listeler, DERBİS kayıt sistemine ve Yönetim kurulu kararı ile üyeliklerine karar alınanlardan oluşmaktadır. Site üyeleri oy kullanamayacaktır. Üyelerimizin, seçimden 2 gün öncesinde, E Devlet sisteminden tekrar üyeliklerini kontrol etmeleri, DERBİS’de isimleri olmayanların, seçimde oy kullanıp kullanmayacaklarını öğrenmek için  info@kepan.org.tr adresine mesaj yazmaları, seçim günü olabilecek karmaşayı önlemek açısından son derece önem arz etmektedir.

Antalya’da yapılan 13. KEPAN kongresi sırasında 17 Mart 2023 tarihinde yapılan, Olağan Genel Kurul’un “dernek organlarının seçimi” maddeleri, Divan Kurulu tarafından ertelendi.

Ertelenen seçim, 07 Mayıs 2023 tarihinde, Dernek merkezinin bulunduğu İstanbul’da, Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Otel-Heybeliada Salonu-Aydınevler, İnönü Caddesi NO:22 Maltepe-İstanbul adresinde, saat 13.00-17.00 arasında yapılacaktır. İlk tur saat 13.00-14.30 arası, ikinci tur saat 15.00-17.00 arasında gerçekleştirilecektir.

KEPAN Yönetim Kurulu

Haber Arşivi